Els treballadors de l'empresa Kayak del Ter de Colomers van treure del fons del riu un cotxe que va aparèixer el juliol a la riba a Sobrànigues, nucli de Sant Jordi Desvalls. Els empleats van reflotar-lo aquest dimarts i el van deixar fora de l'aigua perquè se l'emportés una grua.

Aquest vehicle se sospita, com va explicar aquest estiu Roger Duran, que es tracta d'un cotxe que es va endur fa un parell d'anys una riuada i que era conduït per un jove que en va poder sortir.

Aquesta empresa que es dedica al kayak pel Ter fa sovint neteges del fons del riu i va ser en una d'aquestes tasques, que van localitzar aquest cotxe, un Renault Megane. En aquest curs fluvial sovint s'hi localitzen abocaments de deixalles i d'altres objectes de forma incontrolada.

Quan es van produir aquests forts aiguats i es van produir els fets, ara fa dos anys, es va buscar el vehicle però en no localitzar-lo, les tasques van cancel·lar-se. L'empresa Kayak del Ter va informar de la troballa als Bombers aquest estiu, que també ho haurien posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra i el Consorci del Ter.

No va ser fins aquesta setmana que s'ha remolcat i extret a la superfície per part de la companyia dedicada a l'oci al riu i que té una tasca també de preservació amb les seves neteges del fons del curs fluvial.