L'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona ha entregat 2.000 euros que ha recollit durant la campanya de col·laboració amb el projecte solidari Pell amb Pell de la Unitat de Neonatologia de l'hospital Josep Trueta de Girona. La iniciativa vol millorar el pronòstic dels nadons ingressats a la unitat de cures intensives neonatals. La campanya es va obrir coincidint amb l'acte de celebració del 25 aniversari de l'entitat que es va celebrar el passat mes d'octubre.

A l'acte d'entrega del xec amb els diners, el president d'ATA, Lluís Parera, va manifestar la seva gran satisfacció per «col·laborar en un projecte d'aquestes característiques que contribueix a millorar l'atenció dels nostres infants i, concretament, dels nens prematurs».

Els diners recollits aniran destinats a la compra de bufs gegants per facilitar el contacte del nadó amb els seus pares. Se'ls posen els familiars quan fan el contacte pell amb pell amb el seu fill o filla, de manera que facilita la subjecció i garanteix el confort tèrmic d'ambdós. La supervisora de la planta de Pediatria, Marta Fabrellas, va agrair l'oportunitat que els dona l'aportació d'ATA d'adquirir un bon estoc de neoslings.

El gerent de l'ICS i de l'IAS, Joaquim Casanovas, va agrair el gest de l'entitat i va explicar que està demostrat científicament que programes com el Pell amb pell contribueixen a la millora del desenvolupament del nadó.