L'Ajuntament d'Olot ha arribat al convenciment que és impossible aprofitar la gespa artificial de segona mà instal·lada al camp del Club de Futbol Joventut de Sant Pere Màrtir. Davant de la situació, l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (PDeCAT), ahir va anunciar que, en les pròximes setmanes, l'Ajuntament traurà a licitació la renovació de la gespa del camp ubicat al Pic del Bac amb una provisió de 200.000 euros.

El consistori i els responsables del Joventut Sant Pere Màrtir a principis d'estiu havien acordat la col·locació de la gespa artificial provinent del terreny de joc del Morrot. La voluntat de les dues parts era tirar endavant una actuació que permetés avançar en la millora de les instal·lacions del club, sobre la base d'allargar la vida de la gespa del Morrot en un projecte que tindria continuïtat a mesura que l'Ajuntament pogués accedir a ajudes destinades a la construcció de noves instal·lacions esportives.

L'alcalde va explicar que quan van decidir aprofitar la gespa artificial vella del camp del Morrot, sabien que existia el risc de no reeixir amb la vella. «Posar gespa artificial nova costa uns 250.000 euros i vàrem intentar millorar el camp amb gespa artificial i gastar-ne només 40.000 euros», va apuntar. També va indicar que, a més de posar gespa nova, solucionaran el problema del reg i col·locaran un mòdul auxiliar de vestuaris i d'altres instal·lacions.