Deu dècims del 2.308, premiat amb un dels cinquens premis del Sorteig de la Loteria de Nadal, s'han venut a diferents poblacions gironines. Concretament s'han venut 4 dècims a Besalú, 3 a Roses i 1 a Girona, Olot i Figueres. Cada dècim premiat s'endurà 6.000 euros.

El número 2308 ha resultat premiat amb el darrer dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. El premi ha recaigut a Lleida, Barcelona, Madrid, Las Palmas, Guipúscoa, Jaén, Sevilla, Biscaia, València, Santa Cruz de Tenerife, Huesca, la Corunya, Girona, Lugo, Cantàbria, Guadalajara, Càceres, Cadis, Castelló, Palencia, Salamanca, Alacant, Almeria, Astúries, Badajoz, Balears, Burgos, Ciudad Real, Còrdova, León, Màlaga, Múrcia, Navarra, Pontevedra, Segòvia, Tarragona, Toledo i Valladolid.

El número ha estat cantat a les 11.53 hores al sisè filferro de la sisena taula. Haffsa Er-Erkaibi i Ilyas Akrouh han cantat el número i el premi i Diana Elisabeth Heredia i Alejandra Pareja Martínez han extret les boles.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest 22 de desembre 2.380 milions d'euros en premis, i els agraciats amb la grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 680 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar al mateix dia els premis inferiors a 2.000 euros del Sorteig de Nadal als gairebé 12.000 punts de venda oficials, a partir de la tarda del mateix 22 de desembre.

Comprova aquí si t'ha tocat la loteria.