La catorzena cursa de Sant Silvestre de la Ciutat de Girona se suma un any més a la campanya Nassos contra el Càncer, que enguany arriba a la quarta edició. La iniciativa de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer uneix esforços amb les curses de Sant Silvestre que s'organitzen cada any a diferents municipis de Catalunya a finals de desembre.

Aquests esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària per recollir fons a benefici de la federació, que agrupa entitats d'ajuda als malalts de càncer i les seves famílies com la Fundació Oncolliga Girona o la Fundació Roses contra el Càncer.

Aquest any també, a més de les curses de Sant Silvestre de Girona, Lleida, el Vendrell i Oliana, l'entitat estarà present a la Fira del Corredor de Barcelona.

Les persones que s'inscriguin a les curses rebran una xapa de la campanya i, del preu de la inscripció, es destinarà un euro a la campanya Nassos contra el Càncer.

Les persones que no siguin corredores però vulguin contribuir a la causa poden fer un donatiu enviant un SMS al 28014 amb la paraula NC.

Fins als 2.200 participants

Les inscripcions per a la cursa de Girona es tancaran el dia 29 de desembre o bé quan s'assoleixin les 2.200 inscripcions. El recorregut per als adults és de 5 km i sortirà a les 6 de la tarda des del pavelló de Fontajau. En el cas de la cursa infantil, el recorregut serà de 110 metres, 600 o 1.200 per a la Mini Sant Silvestre, depenent de l'edat dels infants participants.