27 de desembre de 2018
27.12.2018

Gala de XaropClown per finançar els serveis a l'hospital de Figueres

A partir del 2019 els pallassos tornaran a visitar els pacients alt-empordanesos després de set anys

26.12.2018 | 23:51
Una pallassa de l´entitat.

XaropClown, els pallassos d'hospital de Girona, organitzen una gala solidària a Figueres coincidint amb el seu retorn al centre hospitalari alt-empordanès a partir de l'any vinent. La cita, que se celebrarà el 4 de gener al Teatre Municipal el Jardí de Figueres, comptarà amb l'actuació de les Macedònia i els Xiula i l'animació de Karlus Soler i estarà presentada per Juan Callate.

La recaptació es destinarà íntegrament a donar suport al servei de XaropClown a l'hospital de Figueres, on els pallassos tornaran a treballar l'any vinent després de set anys sense fer-ho.

Segons va explicar fa uns mesos l'entitat, que compta amb una dècada d'experiència sobretot a l'hospital Josep Trueta de Girona, començaran visitant cada quinze dies l'àrea de pediatria i els malalts d'Alzheimer del centre per alleujar la seva estada a l'hospital.

El preu de l'entrada de la gala solidària és de vuit euros per persona a partir dels dos anys, i ja es poden comprar anticipadament al web de l'entitat.

L'espectacle començarà a les sis de la tarda i una hora abans de l'espectacle s'obriran les portes i també es podran comprar tiquets a taquilla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit