27 de desembre de 2018
27.12.2018
Diari de Girona

La Sant Silvestre de Girona se suma de nou al projecte Nassos contra el Càncer

La cursa del 31 de desembre recaptarà fons per a la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer

26.12.2018 | 23:51
La Sant Silvestre de Girona se suma de nou al projecte Nassos contra el Càncer

La catorzena cursa de Sant Silvestre de la Ciutat de Girona se suma un any més a la campanya Nassos contra el Càncer, que enguany arriba a la quarta edició. La iniciativa de la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer uneix esforços amb les curses de Sant Silvestre que s'organitzen cada any a diferents municipis de Catalunya a finals de desembre.

Aquests esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària per recollir fons a benefici de la federació, que agrupa entitats d'ajuda als malalts de càncer i les seves famílies com la Fundació Oncolliga Girona o la Fundació Roses contra el Càncer.

Aquest any també, a més de les curses de Sant Silvestre de Girona, Lleida, el Vendrell i Oliana, l'entitat estarà present a la Fira del Corredor de Barcelona.

Les persones que s'inscriguin a les curses rebran una xapa de la campanya i, del preu de la inscripció, es destinarà un euro a la campanya Nassos contra el Càncer.

Les persones que no siguin corredores però vulguin contribuir a la causa poden fer un donatiu enviant un SMS al 28014 amb la paraula NC.


Fins als 2.200 participants

Les inscripcions per a la cursa de Girona es tancaran el dia 29 de desembre o bé quan s'assoleixin les 2.200 inscripcions. El recorregut per als adults és de 5 km i sortirà a les 6 de la tarda des del pavelló de Fontajau. En el cas de la cursa infantil, el recorregut serà de 110 metres, 600 o 1.200 per a la Mini Sant Silvestre, depenent de l'edat dels infants participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook