El Jutjat de Guàrdia de Girona va deixar en llibertat provisional la conductora beguda que va envestir el passat diumenge tres motoristes a l'N-II a l'altura de Vilademuls. La infractora, que té 22 anys i és veïna de Lloret de Mar, s'enfronta a un judici per un delicte de lesions imprudents i un altre contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. El jutjat li ha suspès el permís de conduir, li ha retirat el passaport i li ha prohibit marxar a l'estranger. L'accident va passar pels volts de les nou del matí al quilòmetre 732 de la Nacional, un tram en obres.

La noia va envair el carril contrari, per on circulava un grup de cinc motoristes. A causa de l'impacte, tres conductors de motocicleta van resultar ferits greus i dos d'ells van perdre una cama. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Dos dels motoristes van ser evacuats a l'Hospital Josep Trueta de Girona i l'altre va ser traslladat a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Sota els efectes de l'alcohol

Quan els Mossos d'Esquadra van fer la prova d'alcoholèmia a la conductora, aquesta va donar una taxa de 0,38 mg/l d'aire expirat. La noia -que no tenia antecedents- va passar la nit detinguda a comissaria i va passar a disposició judicial cap a dos quarts d'onze del matí de l'endemà.