El Ripijoc, el parc de Nadal que s'organitza des de l'Ajuntament de Ripoll, va arribar a la seva 25a edició i, entre els dies 27 i 28 de desembre, va aplegar més de 500 nens i nenes al pavelló poliesportiu de la localitat.

Els infants que hi van assistir, acompanyats de les seves famílies, van poder gaudir d'una àmplia varietat d'activitats, jocs i tallers.

La gran atracció d'aquesta edició pels infants una mica més grans va ser el rocòdrom, una activitat nova que es va estrenar coincidint amb el parc de Nadal. Durant els dos dies, van ser molts els nens i nenes que van provar aquesta modalitat esportiva. L'altre gran atractiu d'aquesta vint-i-cinquena edició del Ripijoc va ser l'espai familiar, una àrea pensada pels infants amb pocs mesos de vida i fins als 5 anys aproximadament. Es va instal·lar al gimnàs del pavelló, i partia de la importància de l'experimentació, el joc simbòlic i l'aprenentatge que busca fomentar l'autonomia.

Entre les múltiples propostes que oferia el parc, els assistents van poder trobar-hi des de jocs esportius, tallers de manualitats i de cuina, circuits de Karts o diferents inflables i llits elàstics fins al túnel del terror o tallers per pintar-se les cares.

Entitats i associacions locals van col·laborar en l'organització d'activitats durant aquestes dues jornades. Així, el Consistori Infantil va preparar tallers de xapes, els joves del Casal Jove el Galliner van muntar el passatge del terror, i la biblioteca «Lambert Mata» i el Museu Etnogràfic de Ripoll també van organitzar una activitat de manera conjunta.

L'Ajuntament de Ripoll va explicar que, amb 25 anys de funcionament, el Ripijoc «està més que consolidat». I va assenyalar que «ara el repte es troba en seguir treballant per potenciar el parc de Nadal i buscar novetats per millorar aquesta oferta lúdica en la programació de Nadal de la vila, destinada als infants i a les seves famílies».