L'ermita de la Mare de Déu d'Esperança de Cruïlles va acollir, el passat dijous, 3 de gener, la trobada diocesana d'escolans, organitzada conjuntament pel Servei d'Orientació Vocacional i els seminaristes de la Diòcesi.

Aquesta era una jornada adreçada a tots els nens i nenes que col·laboren amb les esglésies fent d'escolans, a la qual podien assistir acompanyats dels seus pares i mares. La diada va comptar amb una cinquantena de participants, que van poder gaudir de diverses activitats que combinaven el lleure i la formació.

El programa va començar a mig matí amb una benvinguda i una xerrada a càrrec del mossèn Joan Soler, delegat del Servei d'Orientació Vocacional, en la qual va explicar quin havia de ser el decàleg del bon escolà.

Una vegada acabada la xerrada van tenir lloc diversos jocs i dinàmiques de coneixença i una missa presidida pel bisbe Francesc. Acabats els actes i les activitats, es va cuinar per a tots els assistents un dinar de germanor que va posar punt final a la trobada.