L'Ajuntament d'Olot obrirà una aula de can Montsà, la seu de la Fundació d'Estudis Superiors, perquè els estudiants puguin preparar els exàmens de febrer i acabar treballs universitaris o cicles formatius.

Obriran els divendres a la nit i els dissabtes i diumenges del mes de gener. El primer dia d'obertura serà el divendres, dia 11 de gener. En aquest dia, els estudiants podran fer els seus treballs fins a les 12 de la nit. En els dies vinents, el dissabte i el diumenge, la sala estarà oberta de les 15 hores fins a les 12 hores. L'Ajuntament posa a disposició dels estudiants una sala equipada amb elements informàtics i insonoritzada. També hi ha taules per treballar en grup o de manera individual.

L'obertura de l'aula finalitzarà el 27 de gener. En coincidència amb els exàmens del primer quadrimestre universitari i inici del segon quadrimestre.

Al maig, l'Ajuntament tornarà a obrir les aules de la FES en caps de setmana perquè els estudiants hi puguin preparar exàmens de selectivitat i de final de curs de graus o cicles formatius.

L'any passat una vuitantena d'alumnes van fer servir les aules de cap de setmana de la FES i fa dos anys van ser una xifra similar. Fa tres anys el regidor de Promoció Municipal, Estanis Vayreda (PDeCAT), va optar per dedicar espais de la Fundació d'Estudis Superiors a la preparació d'exàmens. Es va decidir per l'edifici perquè va pensar que els estudiants hi trobarien els mitjans i el silenci necessaris per treballar.

La Fundació d'Estudis Superiors durant tot l'any i entre setmana acull seminaris, cursos d'estiu, formació professional en càrnies, jornades sobre vulcanisme, estudis d'idiomes i és seu d'estudis universitaris a distància. Fa dècades que existeix.