Onze contenidors i una cabana van cremar en l'espai d'una hora i mitja a la nit de, dimarts dia 8 de gener a Olot. El primer avís va tenir lloc al voltant de 2/4 d'11 de la nit i va ser per un incendi en una cabana situada a la zona del Molí d'en Climent, a la vora del riu i prop del supermercat Consum. En uns moments, dos vehicles de Bombers van apagar el foc.

Això no obstant, uns minuts després cremaven 2 contenidors a l'altra banda de la carretera, a poca distància de la cabana. Era l'inici d'una cadena d'incendis, en la qual van encendre 9 contenidors més.

Així doncs, van cremar contenidors al carrer Rei Martí l'Humà, el carrer Abat Racimir, l'avinguda Sant Joan, dos contenidors a l'avinguda rei Jaume II, el carrer Francesc de Montalvatge i el carrer Bisbe Serra. Es tracta d'una zona que abasta el barri de Sant Miquel, el Nucli Antic i l'eixample Malagrida.

La Policia Municipal es va traslladar al lloc dels incendis i va intentar identificar la persona que havia provocat les cremes i les consegüents alarmes. Els policies han obert una investigació per tal d'esbrinar qui ha estat l'autor. Compten amb l'ajut de càmeres instal·lades en carrers.