Una dona de 53 anys ha mort aquesta nit apunyalada al seu domicili a Banyoles, un crim pel qual els Mossos d'Esquadra busquen la seva filla de 17 anys. Un altre fill de la dona ha alertat els Mossos en trobar el cadàver de la seva mare estès a la seva habitació enmig d'un bassal de sang. El cos de la víctima presentava múltiples ganivetades a tot el cos.

Segons la Cadena Ser, en arribar al domicili, els agents de la policia autonòmica han trobat un ganivet tacat de sang i una nota manuscrita que pensen que podria haver escrit la filla de 17 anys de la víctima abans de fugir.

Segons fonts properes a la investigació, veïns de l'edifici situat a l'avinguda Països Catalans -en ple centre de Banyoles- han sentit crits i una discussió a primera hora del matí d'aquest dimecres. Però no ha estat fins que un fill de la víctima ha anat al pis al vespre que ha descobert el cos de la dona, que es trobava als peus del llit en un dormitori.

Troben el cadàver d'una dona amb múltiples ganivetades a Banyoles

Troben el cadàver d'una dona amb múltiples ganivetades a Banyoles

El jove ha avisat la policia entre les nou i les deu de la nit. Ela investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona s'han fet càrrec de la investigació. A l'escena del crim hi han trobat un ganivet ensangonat, que podria ser l'arma del crim, i també una nota manuscrita. Els investigadors atribueixen l'escrit a la filla de 17 anys de la víctima. Segons les mateixes fonts, es tractaria d'una nota de comiat on la menor reconeixeria l'autoria del crim.

Els Mossos segueixen buscant la menor pels entorns de la població. En paral·lel, la comitiva judicial s'ha traslladat fins al pis, on hi ha arribat passades les dotze de la matinada. Dins l'immoble hi han estat tres hores recopilant indicis i proves.

L'aixecament de cadàver s'ha fet a quarts de quatre de la matinada. El furgó funerari ha traslladat el cos de la víctima a l'Institut de Medicina Legal de Girona on els forenses li faran l'autòpsia.