15 de gener de 2019
15.01.2019
Diari de Girona

El PP ja té els primers sis candidats per a les municipals

Olmedo tornarà a ser cap de llista a Figueres i Escobar a Roses

15.01.2019 | 18:23
El PP ja té els primers sis candidats per a les municipals

El PP ja ha tancat les seves sis primeres candidatures a les comarques de Girona de cares a les eleccions municipals del 26 de maig. D'aquesta manera, el Comitè Electoral del PPC, encarregat d'aprovar les candidatures dels municipis amb més de 20.000 habitants, va acordar ahir que la cap de llista a Figueres tornarà a ser Maria Àngels Olmedo i que el cap de llista a Palafrugell serà Àngel Vila.

A més, el comitè provincial, encarregat d'aprovar les candidatures dels pobles amb menys de 20.000 habitants, ha escollit Sebastián Mateo com a alcaldable de Castell-Platja d'Aro, Manel Escobar com a cap de llista a Roses i Joan Solés a Palamós. Tots ells se sumaran a la candidata a l'alcaldia de Girona, Concepció Veray, que ja va ser anunciada al desembre.

El president del partit a Girona, Enric Millo, ha remarcat que"els primers caps de llista que hem donat a conèixer, que combinen renovació i experiència, són els millors candidats per a aquestes localitats" i va anunciar que "en les properes setmanes" donaran a conèixer els noms de la resta de caps de llista a la demarcació.

Per últim, Millo ha assegurat que "treballarem molt dur per aconseguir millorar els resultats de les últimes eleccions municipals i augmentar d'aquesta manera la presència del partit als ajuntaments gironins, molts dels quals malauradament van ser segrestats pels partits independentistes fa quatre anys".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook