El passat divendres es va celebrar la jura o promesa dels setze nous jutges de la 68a promoció de la Carrera Judicial que tindran les seves destinacions en jutjats catalans. La jura es va realitzar davant la sala de govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i en presència de diversos vocals i del secretari general del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i del fiscal superior, entre altres autoritats, després que se'ls fes entrega dels seus despatxos el passat dia vuit de gener davant del Rei.

Del total de jutges, vuit aniran a la província de Barcelona, quatre a la de Girona, un a la de Lleida i tres a la província de Tarragona. En el cas de les comarques gironines, els jutjats on aniran a prestar serveis són els ubicats a les localitats de Sant Feliu de Guíxols, Figueres i la Bisbal de l'Empordà.

Un nou president

Paral·lelament, durant el mateix acte, el Palau de Justícia de Barcelona va acollir la presa de possessió del magistrat Sr. Javier Aguayo com a nou president de la Sala del Contenciós Administratiu del TSJC, així com l'ascens a la categoria de magistrada de la jutgessa Alicia M. Ritoré, titular en el partit judicial de Sabadell.