17 de gener de 2019
17.01.2019
Diari de Girona

La campanya «Posem-li pebrots al càncer» busca voluntaris per a l'1 i 2 de febrer

17.01.2019 | 00:53
La campanya «Posem-li pebrots al càncer» busca voluntaris per a l'1 i 2 de febrer

La campanya «Posem-li pebrots al càncer», que recull fons per a les entitats d'ajuda als malalts de càncer i a les seves famílies, busca voluntaris. La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), de la qual formen part entitats com la Fundació Oncolliga Girona, la Fundació Roses contra el Càncer i el Grup Iris, busca gent que se sumi a la iniciativa l'1 i 2 de febrer.

La campanya se celebra cada any entorn del dia 4, el Dia Mundial Contra el Càncer. Es desenvolupa als supermercats que Condis té arreu de Catalunya, on es distribueixen bosses de pebrots a un preu simbòlic d'un euro i mig.

Té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d'acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir més fons per continuar desenvolupant els programes d'atenció i ajuda als malalts oncològics i als seus familiars.

Perquè la campanya arribi als més de 350 supermercats de la cadena, una vintena dels quals són a les comarques gironines, la FECEC fa una crida per trobar persones voluntàries que ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin els clients sobre els objectius de la campanya solidària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook