Un home de 80 anys va perdre la vida ahir en un accident de trànsit a les carreteres de Girona. Es tracta de la tercera víctima mortal dels últims cinc dies a la xarxa viària gironina. Un inici d'any negre, per tant, en matèria de trànsit a la província. Durant l'any passat fins a 45 persones van perdre la vida en 40 accidents al conjunt de la xarxa viària interurbana i urbana de Girona.

Des d'inicis del 2019, segons el Servei Català de Trànsit, han perdut la vida 8 persones en sinistres viaris, tres a la demarcació. El d'ahir va ser un xoc frontal entre dos cotxes que circulaven per la C-65 al seu pas per Llagostera pels volts de dos quarts d'una del migdia. Aquesta via, que uneix la Costa Brava amb la ciutat de Girona, en el punt de l'accident no està desdoblada i, per tant, va ser impossible evitar el xoc fatal.

Va perdre la vida un veí de Sant Feliu de Guíxols, de 80 anys, I. R. G. En el sinistre, també van resultar ferides dues persones més que viatjaven al mateix turisme. Els dos afectats, un lleu i un altre de poca gravetat, van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'accident de trànsit va tenir lloc davant d'un restaurant de Llagostera i els vehicles van quedar destrossats. Sobretot el del finat, on els Bombers van haver d'efectuar tasques d'excarceració. Al lloc hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra,quatre dotacions dels Bombers, i dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La via va restar tallada durant una hora i hi va haver cues.