24 de gener de 2019
24.01.2019
Diari de Girona

L'AECC impulsa una nova edició de la Cursa Contra el Càncer per al diumenge 3 de febrer

La cita a Girona aspira a congregar entre 800 i 1.000 corredors en tres modalitats diferents

24.01.2019 | 00:30
Els corredors en la cita de l'any passat.

L'AECC Catalunya contra el Càncer de Girona organitza un any més la Cursa Contra el Càncer per commemorar el Dia Mundial del Càncer, que és el 4 de febrer. La cita esportiva serà el diumenge 3 de febrer i, entre les tres modalitats esportives, espera congregar entre 800 i 1.000 participants. A més de recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies, l'esdeveniment pretén ser també una reivindicació de l'esport i dels hàbits de vida saludable com a mesura clau per a la prevenció del càncer.

L'organització proposa tres modalitats: una caminada de 5 quilòmetres, que arrencarà a les 9.30; una cursa, també de 5 amb sortida a les 11 i curses infantils que sortiran a partir de les 10.30.

Aquest any, els esportistes escalfaran a ritme de la batucada La Massa de Celrà i, a més, amb el número de dorsal entraran en el sorteig de regals. Així mateix, hi ha previst un servei de guardarroba per als corredors, tallers infantils per als més petits i un servei de Fisioteràpia a càrrec dels alumnes de l'EUSES.


Inscripcions

Les inscripcions es poden fer fins l'1 de febrer per internet, a www.aeccgironaenmarxa.com; i presencialment, a la seu de l'entitat i a l'estand de l'organització situat a la Rambla Llibertat de Girona per a la cursa, divendres 1 de febrer i dissabte 2 de febrer d'11 a 20 i el mateix diumenge, de 8 a 9.30.

Els preus de la inscripció seran 10 euros en la cursa d'adults, 8 euros per a la caminada i 5 euros per a les curses infantils, i s'aplicarà un recàrrec de tres euros sobre la tarifa si es fa el mateix dia de l'esdeveniment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook