Aquest dissabte va tenir lloc la primera sortida matinal de recollida d'escombraries organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí a Llagostera (Gironès). Els impulsors de la iniciativa, que compten amb la col·laboració de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, van decidir que a partir d'ara es trobaran cada darrer dissabte de mes amb l'objectiu de netejar d'escombraries l'entorn del municipi. El punt de trobada, de la mateixa manera que es va fer aquest cap de setmana, serà la deixalleria municipal i l'hora de reunió serà a dos quarts d'onze del matí. A partir d'aquí, les persones que hi assisteixin s'organitzaran i s'aniran repartint per la localitat.

El material que es va recol·lectar en la primera edició d'aquesta iniciativa va ser molt variat. Rodes, pneumàtics, plàstics, llaunes, electrodomèstics, motors, vidres, garrafes i fins i tot matrícules de vehicles són una petita mostra de la quantitat de deixalles que el grup de voluntaris, que van iniciar el seu recorregut a la deixalleria municipal, van anar recollint arreu de la localitat durant tot el matí d'aquest passat dissabte.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel grup excursionista de la localitat, el G.E Bell-Matí, que es pretén que continuï l'últim dissabte de cada mes i que està oberta a l'assistència de totes les persones que hi vulguin participar.