Diversos jutjats gironins s'han llevat avui amb fems i escombraries davant de les portes.

L'acció, que han reivindicat els CDR, s'ha fet almenys a les sis seus judicials de la província de Girona. En concret, a les de Ripoll, Santa Coloma de Farners, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Olot i Figueres.

Els CDR reinvindiquen l'actuació i qualifiquen la justícia de "merda" en referència a la proximitat del judici contra els líders independentistes.

A Twitter, el CDR Catalunya denuncien que la sentència sobre el judici als polítics catalans "ja està escrita" i que mantenen les mobilitzacions.

Aquest no és el primer cop que els jutjats gironins apareixen amb fems. S'han fet almenys dues actuacions els últims mesos.

A mitjans de novembre es va fer l'actuació als jutjats de Figueres, Santa Coloma i Sant Feliu de Guíxols. I el 3 de desembre es va repetir a l'Audiència de Girona i els jutjats de Figueres.

L'actuació realitzada avui també va acompanyada com en les darreres actuacions amb pancartes on posa "justícia de merda" o per exemple a Olot, s'ha dibuixat una defecació en bosses de color groc, on hi ha fems.

L'actuació a banda de la demarcació de Girona també s'ha realitzat a la resta de províncies. Aquí per exemple, una imatge dels jutjats de Vilafranca.