Incendi de vehicles durant la passada matinada a Parlavà. Els Mossos d'Esquadra n'investiguen les causes i s'apunta que seria provocat.

Pels volts de les cinc de la matinada, van cremar totalment dos cotxes, que estaven aparcats a la zona del jardí, i una moto, mentre que un quart vehicle es va veure afectat parcialment per les flames.

El foc es va produir al mas Majora de Parlavà. Aquesta casa es troba a peu de la carretera que va de Parlavà a Ultramort, a l'altura del carrer Salvetat. Els Bombers s'hi van desplaçar amb tres vehicles, que van sufocar les flames. Tot i això, tres dels vehicles van quedar destrossats.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà per la seva banda van obrir una investigació per l'incendi. S'apunta com a principal hipòtesi que seria provocat. Es dona el cas que la persona que viu en aquest immoble, un jove de 28 anys i de nacionalitat espanyola, va ser detingut a mitjans de desembre per ocupar il·legalment una casa a Torroella i presumptament traficar i distribuir droga.