06 de febrer de 2019
06.02.2019
Diari de Girona

Premien la Fundació Mas Casadevall, AECC-Girona i Roses Contra el Càncer

Les ajudes a tres projectes, donades pel programa Territoris Solidaris del BBVA, sumen 17.500 euros

06.02.2019 | 17:26

Projectes de la Fundació Autisme Mas Casadevall, de l'associació contra el càncer AECC-Girona i de la Fundació Roses Contra el Càncer han rebut un premi Territoris Solidaris BBVA, dotat amb 6.000 euros pel que fa a les dues primeres organitzacions i amb 5.500 en el cas de l'organització rosinca.

Aquests guardons els entrega l'entitat bancària i la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), a partir de propostes dels treballadors de l'entitat, que apadrinen iniciatives socials del seu entorn. Pel que fa a les propostes gironines, s'han guardonat els projectes «La prevenció del càncer i l'esport», d'AECC-Catalunya Contra el Càncer; «Autisme: envellim junts?», de la Fundació Autisme Mas Casadevall, de Serinyà; i «Atenció integral sociosanitària per malalts de càncer», de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Els beneficiaris

En la sisena edició, Territoris Solidaris BBVA destina 185.000 euros a 31 projectes socials arreu de Catalunya. En aquesta ocasió, els guardons han tingut 137 candidatures. Destaquen els projectes vinculats a persones amb discapacitat i a ciutadans en risc d'exclusió social, representant cada àmbit, de manera respectiva, el 33% de tots els projectes escollits. Els principals beneficiaris són el col·lectiu de la gent gran i el de la infància i la joventut.

Per territoris, la majoria de premiades són entitats barcelonines (la meitat de la capital i l'altra de la província). Els segueixen projectes de les comarques del Vallès Occidentals, de la demarcació de Lleida i, després, la de Girona. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook