El Departament d'Educació ha organitzat un reconeixement públic als docents gironins que es jubilen aquest curs. Es tracta de 344 professionals, entre els quals hi ha mestres d'educació infantil i primària, professors de secundària de centres públics i privats concertats, a més de personal dels diferents serveis educatius de les comarques de Girona.

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha presidit l'acte, que s'ha celebrat aquest divendres a la tarda a Sant Gregori. Tots els docents que arriben al final de l'etapa laboral han rebut una carta d'agraïment i una peça de ceràmica elaborada per l'alumnat del cicle formatiu de Terrisseria de l'institut La Bisbal d'Empordà.

A més del màxim responsable de la Conselleria i del seu director territorial a Girona, Martí Fonalleras, l'homenatge també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Gregori, Joaquim Roca.

Abans d'acudir a l'homenatge, Josep Bargalló ha visitat diferents centres educatius de la comarca de la Selva i després, a Girona, també ha presidit la presentació d'El gran llibre dels castells, obra de la diputada del Parlament Raquel Sans.