11 de febrer de 2019
11.02.2019
Diari de Girona

La Vall d'en Bas construirà deu pisos de lloguer per a joves

La iniciativa pretén donar oportunitats a la gent jove per tal que puguin quedar-se a viure a la vall

10.02.2019 | 23:49
La Vall d'en Bas construirà deu pisos de lloguer per a joves

L'alcalde de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, va apuntar que l'Ajuntament ja està en disposició de dos projectes d'adequació d'edificis emblemàtics per a habitatges per a joves.

Amat va indicar que es preveu posar en marxa els projectes durant els pròxims mesos. Es tracta de deu pisos de lloguer que es faran a l'edifici de l'antic casino a la plaça de l'església de Sant Esteve d'en Bas, i a l'antiga rectoria de Sant Privat. L'alcalde va apuntar que la intenció és resoldre els problemes de la gent jove del municipi a l'hora d'accedir a un habitatge per viure al poble. Va recordar també que el planejament no permet la construcció de blocs de pisos i que a les parelles d'aquesta edat els és més difícil accedir a un habitatge. De fet, l'alcalde va valorar el tema de la llar com un dels problemes més importants dels joves de la vall. Tenint en compte que el jovent forma el 17,82% dels habitants del municipi, segons Amat, és important donar-los oportunitats perquè puguin viure a la vall.

Per tal de conèixer les necessitats del jovent, l'Ajuntament començarà una enquesta en els pròxims dies. L'enquesta durarà dos mesos i tindrà la finalitat de conèixer les necessitats d'aquest grup de la població.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook