13 de febrer de 2019
13.02.2019
Diari de Girona

Llagostera construeix un mur de gabions de pedra per evitar esllavissades al carrer Ramal

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de construcció del mur per evitar més despreniments

13.02.2019 | 21:39
Construcció del mur de gabions de pedra a Llagostera.

L'Ajuntament de Llagostera ha començat a construir aquesta setmana un mur de gabions de pedra per evitar esllavissades al carrer Ramal. Les intenses pluges dels darrers mesos van provocar diversos danys a diferents punts de la població, entre ells l'esllavissada del marge lateral de la vorera al carrer Ramal, al sector Casablanca, que enllaça la carretera de Caldes de Malavella amb la carretera C-65 per anar cap a Girona o bé cap a la Costa Brava.

"Les esllavissades i despreniments en aquest punt són constants, provocant una afectació al vial públic per la quantitat de sediments que s'hi acumulen arrossegats per l'aigua", explica l'alcalde Fermí Santamaria. La solució adoptada ha estat la col·locació de gabions de pedra natural que formen un mur de contenció amb l'objectiu d'evitar més despreniments.

Segons el consistori, l'actuació, que compta amb un pressupost d'uns 30.000 euros, està previst que finalitzi a finals d'aquesta mateixa setmana. Mentre durin els treballs és possible que el trànsit es vegi afectat en determinats moments, que seran degudament senyalitzats i regulats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook