La Fundació Drissa, dedicada a la inserció laboral de les persones amb trastorn mental, va tancar el 2018 amb un 5% més de treballadors que l'any anterior. En total, l'entitat disposa de 128 empleats, 82 dels quals són professionals amb malaltia mental, entre les diferents línies de negoci que té en marxa, com els serveis de jardineria i forestal, pintura, neteja o horticultura ecològica, englobada sota la marca Biodrissa.

El negoci de l'horicultura ecològica és una de les línies que l'entitat vol potenciar de cares als propers anys, incrementant tant el nombre de treballadors -actualment dona feina a 14 persones, i l'objectiu és ampliar-ho a 20 en el termini de tres anys- com en facturació.

Drissa va tancar l'any amb una facturació per vendes i prestació de serveis de 1,058 milions d'euros, dels quals Biodrissa representa el 10%, i l'objectiu és que, en tres anys, arribi al 25%.

El negoci de Biodrissa s'articula entre eixos: la producció, que es fa en una finca d'11 hectàrees a Campllong; la transformació de fruites i verdures per fer sucs i desenvolupar una línia de càtering, que es fa en un nou obrador, i també la venda a les botigues.

A banda de la parada que la marca té al mercat del Lleó, Biodrissa inaugura avui una nova botiga al carrer Ciutadans de Girona, com a punt de venda de producte ecològic fresc (fruita, verdura i hortalisses de temporada) i preparats i espai de degustació. Obre de dilluns a diumenge i dona feina a tres persones amb trastorn mental.