La candidata del grup ERC-Junts per Olot, Anna Barnadas, ha proposat posar jocs als espais verds de la plaça del Mig. Segons ella, els jocs farien que la gent romangués a les terrasses de la plaça i s'aconseguiria transformar l'espai en una plaça de relació en comptes de, segons el criteri de Barnadas, en una plaça de pas.

Barnadas va valorar la reforma de la plaça com un fracàs. Segons ella, la intenció era convertir-la en un espai de relació i la gent no s'hi atura.

D'altra banda, va indicar que el problema de les glaçades tampoc ha quedat solucionat. Va assenyalar la sal que la brigada municipal hi llença cada matí per evitar que els vianants rellisquin.

Per la seva part, Josep Quintana (ERC), va definir la reforma de la plaça del Mig com una obra del segle XX. «Quan els ciutadans volíem una obra del segle XXI», va precisar.

Quintana va valorar que el principal problema de la plaça és la congelació i, segons ell, no s'ha solucionat. Va definir de negligència el fet que hagin gastat diners públics i privats i no hagin solucionat els problemes del gel.