Més de deu detinguts és el resultat de l'operatiu antidroga que s'ha desenvolupat a primera hora del matí a la demarcació de Girona. La majoria dels arrestats són de procedència magrebina.

L'epicentre de l'operatiu és Banyoles i aquí s'hi han practicat mitja dotzena dels arrestats.

Segons la policia, aquest cop contra el petit narcotràfic ha permès desmantellar una plantació de marihuana, com ara cocaïna. A banda han intervingut diners.

L'operatiu contra el tràfic de diferents tipus drogues (marihuana i cocaïna) ha començat a primera hora del matí d'aquest dimecres a Girona, Banyoles, Cornellà del Terri i Roses. Pels volts de dos quarts d'una del migdia s'ha donat el dispositiu gairebé per acabat.

L'epicentre de l'operatiu s'ha duent a terme a la capital del Pla de l'Estany i el narcotràfic es feia a Banyoles i altres punts de la geogafia gironina.

Operatiu antidroga dels Mossos en diferents poblacions gironines

Operatiu antidroga dels Mossos en diferents poblacions gironines

La majoria de detencions s'han realitzat al barri de la Farga de Banyoles.

Aquest operatiu ha anat a càrrec de la Divisió d'Investigació Criminal. A lloc hi havia també efectius de l'ARRO i unitat canina, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

El jutjat que està a càrrec de la investigacio és d'instrucció número 4 de Girona.

Dimarts també van portar a terme un operatiu antidroga, en aquest cas a la ciutat de Lleida. Fa pocs dies va ser a la zona de Tarragona i abans també a Valls.