El 62,67% d'estudiants de secundària de les comarques de Girona ha fet vaga, segons el Departament d'Educació, que ha situat la participació màxima en l'aturada a les comarques de Barcelona, Lleida i la Catalunya central, en tots els casos per sobre del 80%.

La Conselleria ha fet balanç de la incidència de la vaga en els dos últims cursos d'ESO, a Batxillerat i als cicles formatius de grau mijtà i de grau superior, actualitzat a les 4 de la tarda. El seguiment als centres educatius gironins ha estat inferior al dels serveis territorials d'Educació de les Terres de l'Ebre i el Vallès Occidental, amb un 78,2 i un 75,08%, respectivament.

Segons dades facilitades pel Departament de Treball, també fins a les 4 de la tarda, la incidència de la vaga ha estat d'un 67,45% de mitjana pel que fa a les universitats i d'un 27,87% als centres educatius catalans. En el comerç, el seguiment de l'aturada general està sent del 30%; en el sector de la funció pública, del 23,66%; i als centres de salut, del 7,52%.

Pel que fa al transport de viatgers, l'afectació de la vaga a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona, que inclou els serveis de metro, autobús i tramvia, és del 67,86%; als Ferrocarrils de la Generalitat, del 9,15% i a Renfe, del 2,83%. Finalment, Treball ha informat sobre el consum energètic, que ha registrat una caiguda del 3,7% en comparació amb el mateix període de dimecres.