L'Ajuntament de Banyoles va celebrar ahir la Diada de la Policia Local. Durant l'acte, el consistori va reconèixer la tasca d'11 agents i va lliurar medalles d'antiguitat a dos policies que han complert els 25 anys de servei al cos.

La Diada de la Policia Local, que es va celebrar ahir al migdia a la sala de plens del consistori, té l'objectiu de reconèixer el servei públic i la trajectòria professional dels agents que formen part de la Policia Local de la ciutat. En total, es van lliurar 11 guardons de mèrit com a reconeixement a accions destacades en la trajectòria dels agents. Per exemple, l'Ajuntament va reconèixer tres agents per la detenció d'una persona per un delicte contra la salut pública, així com a dos agents per resoldre diversos robatoris amb força, o a dos agents per la detenció de dues persones a les quals van interceptar dos quilos d'haixix.

En la mateixa Diada de la Policia, es van entregar dues medalles de plata a dos agents que han complert els 25 anys de servei. L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el regidor de Policia i Via Pública, Lluís Costabella, i el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, van ser els encarregats de lliurar els reconeixements als agents durant la celebració que va tenir lloc ahir a Banyoles.

En el transcurs de l'acte, Noguer va voler agrair la tasca que desenvolupa dia a dia el cos de la Policia Local i va destacar que els premis «són el reflex de la nostra societat, del que passa a la nostra ciutat, i de la vostra excel·lent actuació perquè vosaltres sou el reflex de l'Ajuntament al carrer tot l'any, malgrat les dificultats», tot dirigint-se als agents.