26 de febrer de 2019
26.02.2019
Diari de Girona

Banyoles millora els enjardinaments de la ciutat

L'Ajuntament també es retiren arbres malalts i es faran podes de sanejament

26.02.2019 | 14:13
Un dels espais públics que s'han arranjat

L'Ajuntament de Banyoles ha millorat diferents enjardinaments de la ciutat, al Puig de la Fontpudosa, a la plaça del Doctor Rovira i a l'entrada sud de Banyoles. El consistori també ha substituït els arbres malalts i ha avançat que properament s'iniciarà també la campanya de poda d'arbres en diferents punts.

Els treballs de millora dels enjardinaments, que han suposat una inversió de més de 14.000 euros, han comportat l'enjardinament de quatre zones verdes de la urbanització de la Fontpudosa, amb plantes de baix manteniment i jardineres de ferro corten. Uns treballs similars s'han fet a la plaça Doctor Rovira, on també s'han millorat les jardineres, i a l'entrada sud de la ciutat.

Campanya poda d'arbres

Paral·lelament a aquests treballs de millora dels enjardinaments, s'han substituït liquidàmbers malalts al carrers Pere Alsius i s'han plantat alzines a l'Avinguda de la Farga.

En els propers dies, s'iniciarà la campanya de poda de sanejament per treure branques seques de plataners en diferents punts de Banyoles. S'intervindrà a la carretera de Figueres, el parc de la Draga, el passeig Lluís M. Vidal, el Passeig Darder, el front d'Estany, el Passeig Magdalena Aulina fins als Desmais, el Passeig Dalmau i la Font Pudosa.

Treball als barris

La regidora de Participació ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha destacat que «aquestes millores als barris són fruit del treball que s'ha fet en els darrers mesos als Consells de Barris de la ciutat». Semestralment, l'Ajuntament de Banyoles reuneix els set Consells de Barri constituïts a la ciutat per donar compte de les actuacions que s'han fet a cadascun dels barris i dels projectes que s'executen a la ciutat i conèixer les propostes i demanades dels veïns.

Clàudia Massó ha explicat que «la majoria de les demandes dels veïns estan relacionades amb millores a la via pública, el medi ambient i l'urbanisme dels seus barris o de la ciutat» i ha afegit que «agraïm l'assistència i la col·laboració dels veïns».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

L'últim El més llegit