L'hospital d'Olot organitza dijous 7 de març la jornada Diversitat, salut i gènere, del cicle de conferències «Límits i coneixement: ciència i humanitats a la sanitat del segle XXI». Aquesta segona sessió serà una taula rodona per parlar de la relació de gènere, diversitat i salut a partir de la introducció de conceptes, debats ètics, experiències i avaluant els reptes futurs de la societat en aquest àmbit amb professionals del centre i expertes en gènere.

Entre d'altres, hi participarà Helena González, directora del Centre de Recerca Teoria, Gènere i Sexualitat; Chus Penas, llevadora de l'ASSIR Garrotxa i de l'hospital garotxí; Tina Ruiz, educadora i pedagoga social, tècnica comunitària del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa i actual reerent del Servei d'Atenció Integal a la Diversitat Sexual i de Gènere de la Garrotxa i la doctora Sandra Tudela, cap de servei de Ginecologia de l'hospital d'Olot.

L'encarregada de moderar l'acte, que començarà a les 7 de la tarda, és Maribel Llamas, agent d'igualtat de l'hospital d'Olot.