El proper 17 de març, l'Associació Multicapacitats portarà una trentena de persones, socis i amics de l'entitat a practicar esquí adaptat a l'estació de la Molina. Un gruix important d'ells, són persones amb diferents discapacitats, com esclerosi múltiple, discapacitat visual o mobilitat reduïda.

En paraules d'Isaac Padrós, president de Multicapacitats: «la nostra inclusió real a la societat, passa perquè siguem pressents en tots els àmbits. Se'ns valori pel que podem oferir, i se'ns tingui en compte. Sortir a fer esquí adaptat és un repte, i és un estímul. I també és un acte de normalitat, per mostrar que, amb les condicions adequades, som capaços de realitzar qualsevol activitat que ens proposem. Al mateix temps, viurem una experiència fantàstica».

Entre les modalitats d'esquí adaptat, que seran controlades pels monitors i monitores de Play And Train, empresa especialitzada en esquí adaptat, hi ha el tàndem ski, l'ski kart o l'snowboard. Les activitats es realitzen de forma esglaonada, i amb totes les mesures de seguretat.