Un accident, en el qual es van veure implicats 3 vehicles, va comportar primer un tall total i després el tall d'un sentit dels túnels de la C-37 (túnels de Bracons) entre la Vall d'en Bas i Torelló. Aquesta carretera va quedar tancada al trànsit entre les 14.04 hores fins a les 14.22 hores en tots els sentits. Després, els Mossos d'Esquadra van aconseguir obrir un carril en el sentit de baixada cap a la Vall d'en Bas. La carretera no va tornar a la normalitat fins a les 15.22 hores.

L'accident es va produir al quilòmetre 170, on es troba el túnel de la Codina de 1.450 metres. Arran de l'accident, una persona va resultar ferida i va haver de ser traslladada amb pronòstic menys greu a l'hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Fins al lloc de l'accident es van desplaçar 3 vehicles de bombers, 2 ambulàncies i almenys 2 patrulles motoritzades dels Mossos d'Esquadra de Trànsit.

Trànsit dens

El tall dels túnels va provocar un fort increment del trànsit de camions per la C-152 entre els termes municipals de la Vall d'en Bas, Les Preses i Olot. Els camions van haver de travessar Olot en una hora punta d'entrada i sortida del treball.