01 de març de 2019
01.03.2019
Diari de Girona

Cassà engega la quarta edició de pressupostos participatius

El consistori anuncia que es podrà decidir el destí de 60.000 euros i que la primera sessió serà el 6 de març

01.03.2019 | 01:31
Cassà engega la quarta edició de pressupostos participatius

L'Ajuntament de Cassà informa a través d'un comunicat que en uns dies s'engegarà la quarta edició de pressupostos participatius, a partir dels quals els cassanencs i cassanenques podran decidir el destí de 60.000 euros municipals. El tret de sortida serà la presentació pública que tindrà lloc el proper 6 de març a les vuit del vespre a l'Espai Jove l'Escorxador.

El procés combinarà mètodes de participació presencials i en línia, com en les anteriors edicions, omplint una butlleta i dipositant-la a les urnes situades a diferents punts del municipi, o a través de la pàgina web del consistori.

Les propostes han de complir uns requisits: han de ser inversions d'interès públic, donar resposta a una necessitat, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal, no poden contradir els plans municipals aprovats, no poden ser subvencions o ajuts a entitats, i no poden superar els 60.000 euros. La recollida de propostes serà de l'11 al 31 de març, la validació entre l'abril i el maig, la votació final entre setembre i octubre, i l'execució a finals de 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook