01 de març de 2019
01.03.2019
Diari de Girona

La policia d'Olot arresta un jove després de perseguir-lo pel riu

El detingut es va enfilar a un arbre, va córrer pels carrers del nucli antic i va poder evitar la policia durant més d'una hora

01.03.2019 | 01:31
La policia d'Olot arresta un jove després de perseguir-lo pel riu

La Policia Municipal d'Olot va perseguir ahir durant més d'una hora un home jove amb antecedents. Segons fonts policials, l'home tenia un requeriment de detenció.

Ràdio Olot va assenyalar que la policia el va identificar ahir al migdia a la plaça Major. En notar la presència policial, es va posar a córrer pels carrers del Nucli Antic fins arribar al pont de Santa Magdalena, prop del magatzem de la Brigada, des d'on es va llançar al riu.

Entre l'aigua i la vegetació, l'home va continuar fugint amb la policia al darrere. En un moment donat, va aconseguir sortir de l'aigua i enfilar-se a un arbre. En aquest moment, van arribar Bombers i Mossos d'Esquadra a la zona.

No obstant això, l'home va poder evitar el cercle dels cossos de seguretat i d'emergències i va tornar al nucli antic, on va continuar la persecució.

Al final, després d'una hora i un quart de persecució, la policia el va poder detenir al carrer Bonaire.

El desplegament de vehicles i d'agents per la zona de la plaça Palau va sorprendre els vianants que transitaven per la zona on va tenir lloc la persecució.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook