04 de març de 2019
04.03.2019

Acaba la consulta del centre cívic a Riudaura

03.03.2019 | 23:38

Ahir va ser l'últim dia habilitat perquè els veïns de Riudaura, a la Garrotxa), decidissin sobre el futur del centre cívic del municipi. L'equipament, que està situat al costat de l'església de la localitat, es va projectar fa 20 anys per l'estudi RCR Arquitectes i va tenir un cost de 600.000 euros. Malgrat el cost i que l'edifici està construït, mai ha entrat en funcionament, per això, l'equip de govern actual va decidir presentar un nou projecte per saber si els veïns volien tirar-lo endavant i donar sortida a l'equipament. La consulta, que ha cridat el mig miler de veïns d'aquesta població a decidir sobre el futur del centre cívic, no és vinculant, ja que haurà de ser el proper alcalde i el seu equip qui gestionin el resultat. «Nosaltres no repetim, i no volíem hipotecar el nou govern», va assenyalar l'encara batlle, David Jané. Fins dissabte, havia votat prop del 30% del cens, la majoria telemàticament, i els resultats es comunicaran avui al matí. Si els veïns s'hi acaben pronunciant a favor, s'hauran d'iniciar unes obres que costaran més, fins i tot, que el que va costar l'edifici quan es va projectar. Els costos, actualment, són «molt superiors», declarava Jané.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook