05 de març de 2019
05.03.2019

La reforma del centre cívic de Riudaura guanya la consulta amb poc marge

Fa dues dècades que té problemes estructurals i no s'ha pogut fer servir mai de manera completa

04.03.2019 | 23:52

Els veïns de Riudaura (Garrotxa) volen que es reformi el centre cívic del poble, un equipament dissenyat per l'estudi RCR Arquitectes fa dues dècades i que per problemes estructurals no s'ha pogut utilitzar mai al complet.

Així ho van expressar en la consulta popular que va finalitzar el diumenge, dia 3 de març. En total, van votar 135 persones (el 34,4% del cens) i el resultat va estar força renyit. Un 51,8% van votar a favor (70 vots) de tirar endavant unes reformes que costaran 650.000 euros; un 46,6% en contra (63 vots) i un 1,4% ho van fer en blanc (2 vots).

La consulta no és vinculant i haurà de ser el nou equip de govern que guanyi les pròximes eleccions municipals qui decideixi si es tira endavant la reforma de l'equipament.

L'alcalde actual, David Jané, considera que la consulta legitimarà l'equip de govern que tiri endavant la reforma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook