Els Mossos d'Esquadra van enxampar dilluns un conductor, un veí de Vidreres, circulant a 216km/h per l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Julià de Ramis.

El conductor, un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

El conductor va ser detectat durant per patrulla de trànsit que havia establert un control al quilòmetre 50 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis.

Quan faltaven cinc minuts per dos quarts de les dotze del migdia, els mossos van detectar un turisme que circulava a 216 km/h, en un tram limitat a 120 km/h.

Els agents van aturar el vehicle i, després d'identificar el seu conductor, li van notificar l'obertura de diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, atès que havia sobrepassat en 96 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès.

Els agents van citar l'esmentat conductor per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.