07 de març de 2019
07.03.2019
Diari de Girona

Pla per millorar els polígons industrials del Pla de l'Estany

L'Ajuntament presenta un estudi que permet conèixer les particularitats de cada zona i les accions de millora per aplicar a curt i mitjà termini

07.03.2019 | 00:31
Un dels carrers del polígon de La Farga de Banyoles.

L'Ajuntament de Banyoles, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pla de l'Estany i el teixit empresarial del territori, impulsen un Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica arreu de la comarca. En aquest sentit, les institucions responsables del projecte van presentar ahir l'estudi, que permet conèixer les particularitats de cada polígon i definir les accions de millora a curt i mitjà termini. El pla s'ha desenvolupat inicialment amb la realització d'un inventari dels principals aspectes relacionats amb l'estat actual dels polígons, així com l'elaboració d'un cens de les naus i l'estat dels polígons d'activitat econòmica com ara la mobilitat, la senyalització o el nivell de manteniment.

El Pla de l'Estany disposa de 14 unitats de polígons industrials amb 444 naus en total, de les quals 66 estan buides o pendents per la seva venda o lloguer. Aquestes zones d'Activitat Econòmica estan ubicades en els municipis de Banyoles, Cornellà de Terri, Porqueres, Fontcoberta i Palol de Revardit. El pla també recull que la comarca disposa de 200.000 metres quadrats de sòl industrial dels quals encara hi ha unes 86 parcel·les lliures per construir-hi noves naus. A partir d'aquí, l'estudi contempla 46 accions distribuïdes en 6 àmbits diferents, com ara un cens de les activitats actualitzat, o una infraestructura i uns serveis bàsics més avançats, com ara en la qualitat d'energia elèctrica, entre altres accions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit