Llagostera i Cassà de la Selva han revalidat el segell Infoparticipa amb el 100% de compliment dels indicadors. Són els dos únics municipis gironins que han obtingut el reconeixement del 100% de transparència per la informació penjada als seus webs municipals.

L'Ajuntament de Llagostera rebrà la setmana que ve el segell Infoparticipa, després d'assolir, per tercer any consecutiu, el 100% de compliment dels 52 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des del web municipal. Amb el d'aquest any, és la sisena vegada consecutiva des que es va instaurar el guardó, que el consistori llagosterenc rep el segell.

En el cas de Cassà, ha obtingut per quart any consecutiu el reconeixement del 100% de transparència per la informació del web municipal (www.cassa.cat), una valoració feta per l'Informe Infoparticipa que elabora i atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma.

L'acte d'entrega d'aquesta marca de qualitat que dona garanties de confiança i credibilitat tindrà lloc el dimecres de la setmana que ve a les dos quarts de sis de la tarda a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.