Ensurt matinal després que un vehicle quedés accidentat ahir al matí a l'N-II a l'alçada de la localitat de Fornells de Selva, un fet que va provocar un petit tall a la carretera durant aproximadament una hora. Els fets van tenir lloc al voltant de tres quarts de vuit al punt quilomètric número 710 en sentit Barcelona.

La furgoneta accidentada va punxar roda, i arran d'això es va veure obligada a sortir de la carretera i quedar-se en un dels vorals a l'espera de ser rescatada. Es va emetre un avís, i des de Grues Pallí -una empresa especialitzada en actuacions amb vehicles pesants- es va procedir a retirar el vehicle, i en poca estona es va poder restablir la circulació amb total normalitat.

Mentre es portaven a terme els treballs, la carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa, cosa que no va provocar cues perquè la retirada va ser ràpida i la resta de vehicles que es trobaven aturats van poder reprendre el seu camí al cap de poca estona. Tot i la intervenció de la grua, la sortida de via tampoc va afectar la persona que conduïa el vehicle ni a cap altre implicat; així, doncs, no es va comptabilitzar cap ferit.