L'auditori de l'Ateneu de Banyoles va quedar petit ahir en la presentació de Miquel Noguer com a cap de llista per Junts per Catalunya-Banyoles per les properes eleccions municipals. A través d'un vídeo-missatge, Carles Puigdemont va intervenir elogiant la figura de Noguer i va apel·lar als banyolins i banyolines que li renovin la confiança.

Noguer, va afirmar que «em presento de nou amb la il·lusió intacta». També va desgranar l'acció de govern dels darrers quetre anys accentuant la bona situació financera del consistòri. Dels principals eixos del seu programa, en que JxC hi treballa, en destacà la construcció de la nova biblioteca municipal, l'impuls creixent del referent esportiu de Banyoles, la bona salut cultural i educativa de la ciutat així com la consolidació d'un model de ciutat pensat per les persones.

Per la seva part, l'expresident de la Generalitat Artur Mas, va definir Noguer com una persona «dels imprescindibles, dels que solucionen els problemes», bolcada i dedicada, fins l'últim detall, a millorar la vida dels ciutadans de Banyoles.

Noguer (1963) és alcalde de Banyoles des del 2007 i ha governat amb majoria absoluta durant les dues darreres legislatures.