Bones sensacions a l'estació de Vallter 2000 pel que fa a nombre d'esquiadors. Des de principi de temporada, des de la direcció consideren que l'afluència ha estat «espectacular», en bona part gràcies a la llevantada de novembre, que va permetre que fos la primera estació de Catalunya que obrís completament totes les seves instal·lacions. Això sí, el director de Vallter, Enric Serra, asse­nyala que estan «patint» per poder acabar «de la millor manera». «La veritat és que ara ens aniria bé que ens nevés per poder aguantar les pistes, o almenys que baixi la temperatura per poder produir neu», afegeix Serra. Amb tot, el director dona per fet que no continuaran oberts per Setmana Santa, i fixa el 7 d'abril com a últim dia d'obertura.

Esperant més nevades

Les nevades de novembre han «salvat» la temporada a Vallter 2000. L'estació ha rebut poques precipitacions aquest hivern, i de fet, les altes temperatures del febrer han fet que la producció de neu hagi estat «complicada». «La nostra preocupació ha estat tenir les pistes en bon estat, i ho hem aconseguit», assenyala Serra. Des de l'estació reconeixen que «ha costat» poder oferir molts quilòmetres de pista oberts, però es mostren satisfets perquè el bon temps ha ajudat a atraure esquiadors.

«No ens podem queixar, a l'estació hi ha hagut molt bon ambient i tots hem treballat molt», assenyala Serra, que explica que des de l'inici de temporada fins a les vacances de Nadal va ser «espectacular» i que des d'aleshores l'afluència de públic també és «molt bona».

Amb tot, el director no amaga que «aniria molt bé» que nevés durant aquest mes de març o almenys caiguessin una mica les temperatures per poder produir neu i així «aguantar» i acabar el millor possible la temporada.