L'actual alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, es va presentar dissabte com a candidata de Junts per Riudellots per a les properes eleccions municipals. L'acte de presentació, durant el qual la candidata va desgranar els reptes de futur de la població, va tenir lloc a la sala Polivalent i va aplegar una cinquantena de persones.

El cap de campanya de la formació, Xevi López Cadena, va exposar les línies mestres de la nova candidatura, especificant que es basarà en posar en valor l'experiència de la feina feta pel govern municipal.

L'acte va comptar amb els parlaments de Roura i també del conseller d'Interior, Miquel Buch. La candidata va exposar les principals línies programàtiques del projecte, que segons va apuntar la candidatura en una nota, compta amb una proposta «renovada, moderna i adaptada als reptes actuals i de futur». Per la seva banda, Buch va fer un repàs de la situació política de Catalunya en matèria de seguretat. Segons apunta el partit polític, aquesta és una de les línies estratègiques que el grup aspira a «potenciar, ampliar i promoure».