La formació la Vall Plural-AM va presentar dijous la seva candidatura per a les eleccions municipals a la Vall d'en Bas. L'alcalde de la Vall d'en Bas, Lluís Amat, va presentar la candidatura a Puigpardines envoltat de les persones que l'acompanyen a la llista.

Amat va destacar que la candidatura suma persones que ja hi eren i nous perfils. «Totes les persones que vam començar el projecte ens mantenim al peu del canó, i estem molt contents d'incorporar-ne de noves. Això significa que les coses s'estan fent bé i hi ha il·lusió i ganes per treballar per als pobles i per a la vall», va apuntar Amat. En aquest sentit, van informar que el partit ha apostat per repetir la fórmula, que consideren un «encert» en les darreres eleccions. En les properes setmanes, l'equip donarà a conèixer les línies estratègiques del seu programa electoral, que estan acabant de definir i que es materialitzaran en accions concretes i directes.

«Hem fet una llista plural, representativa de la realitat del municipi, amb paritat entre homes i dones i mons professionals diversos», va afegir Amat.