14 de març de 2019
14.03.2019
Diari de Girona

La Jornada de Treball Social de la CSMS se centrarà en el poder de l'escolta

Uns 200 professionals de la salut i la intervenció social es reuneixen demà a la trobada a Pineda de Mar

14.03.2019 | 01:32
La Jornada de Treball Social de la CSMS se centrarà en el poder de l'escolta

Uns 200 professionals de la intervenció social i de la salut es reuneixen demà a la VI Jornada de Treball Social de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a Pineda de Mar. Enguany, l'eix vertebrador serà l'escolta, tant en l'àmbit professional (com s'escolta l'altre) i en relació amb els pacients que s'atenen, com se senten escoltats. En aquest sentit, assenyalen des de la Corporació, un dels objectius de la jornada és donar veu a col·lectius que solen estar invisibilitzats i que, per tant, són objectiu de la intervenció social.
Els joves, la gent gran, la salut mental, la pobresa o la transsexualitat seran algunes de les qüestions que abordaran els testimonis a través de les seves vivències.
La jornada també comptarà amb especialistes com el doctor Josep de Haro amb la conferència L'escolta des de la transensorialitat, per detallar el poder dels sentits, la interacció entre ells i com fan actuar les persones, o l'exconsellera de Justícia i d'Interior Montserrat Tura, que tancarà la jornada donant veu a la dona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit