Joan Bagué repetirà com a candidat de Junts per Catalunya al Senat per Girona. Bagué porta actualment set anys com a senador, i afirma que aquesta serà la darrera vegada que es presenti com a candidat a la cambra alta. Està previst que el partit aprovi oficialment el seu nomenament el proper dimecres. Al llarg d'aquest mandat, de només dos anys i mig, ha presentat 567 iniciatives legislatives, de les quals 198 eren preguntes i 369 altres tipus d'intervencions. Entre aquestes hi ha 40 projectes i proposicions de llei, així com altres intervencions com ara 44 defenses de mocions en comissió, 31 defenses de mocions davant del ple o 159 intervencions amb compareixences de ministres, secretaris d'Estat o altres alts càrrecs.

D'entre les principals qüestions que ha traslladat a la cambra alta, Bagué destaca una moció sobre la N-II i la N-260, conjuntament amb Mayte Rivero; una moció per desencallar l'Arxiu Provincial de Girona, per reclamar la subvenció per a la casa natal de Salvador Dalí a Figueres i per a la supressió del pas a nivell a Flaçà. En aquest sentit, asssenyala que hi ha ja un conveni a punt per signar-se entre la Generalitat i Adif, que es va veure paralitzat amb l'aplicació de l'article 155 però que confia que es desencalli ben aviat.

També ha reclamat l'acabament de la llosa del Parc Central, l'habilitació del port de Palamós com punt d'entrada Schengen (que malgrat que de moment el govern estatal s'hi ha negat, està disposat a seguir insistint) o una bateria de mocions i preguntes relacionades amb les estacions de trens de Llançà, Caldes, Sant Jordi Desvalls, Camallera i Flaçà, entre altres. També ha insistit en la necessitat de construir el baixador del TAV a l'aeroport, aprofitant que és un dels aeroports de tot l'Estat per on passa una línia d'alta velocitat més a prop. Finalment, entre altres qüestions, ha criticat que fons europeus per al Corredor Mediterrani s'hagin destinat a línies radials al voltant de Madrid.