Els Mossos d'Esquadra de l'ABP Gironès-Pla de l'Estany investiguen l'intent de robatoris de diversos vehicles que estaven estacionats en un aparcament de l'estació de tren de Flaçà.

Els fets es van produir durant la nit de dijous a divendres, en una zona d'aparcament que està situada a tocar de la riera de Rifós. Durant el matí, els usuaris es van trobar que hi havia diversos vehicles, prop de mitja dotzena, que presentaven vidres trencats i, també, els havien intentat robar fent-los el que es coneix com a pont, ja que alguns tenien els cables modificats.

Un d'aquests vehicles va acabar a tocar de la riera de Rifós, que està al costat de l'aparcament. I per tant, els lladres haurien o bé aconseguit engegar-los o el van empènyer fins al fons d'aquest petit riu. Aquest també presentava les finestres trencades.

Ahir al matí, els Mossos d'Esquadra van anar fins al lloc dels fets i van intentar trobar pistes o testimonis que els portin cap als autors dels fets. Entre d'altres, van anar a la instal·lació ferroviària per veure si algú havia pogut veure alguna actitud sospitosa. En aquest espai hi aparca molta gent de la zona que agafa el tren en aquesta popular estació del Gironès.

La policia ahir encara no tenia denúncies -segurament alguns propietaris encara no s'havien assabentat dels fets- i va balisar els vehicles violentats per tal de dotar-los de seguretat. Tampoc hi havia detinguts ja que tot just s'estaven recopilant dades sobre els fets.