17 de març de 2019
17.03.2019
Diari de Girona

Els veïns de Llagostera volen millorar la pista esportiva i potenciar el Nadal

17.03.2019 | 00:43
Els veïns de Llagostera volen millorar la pista esportiva i potenciar el Nadal

Millorar les instal·lacions de la pista esportiva i potenciar la celebració del Nadal a Llagostera són les propostes que l'Ajuntament de Llagostera inclourà en el pressupost municipal del 2019 per iniciativa popular. Aquestes dues propostes són les que han estat escollides pels llagosterencs que han participat en el procés de participació ciutadana impulsat per l'Ajuntament.

Pel que fa a les millores de la pista esportiva, amb un pressupost de 18.000 euros, es preveu fer un tancament lateral per evitar que les pilotes vagin al carrer així com recondicionar la pista amb noves porteries i cistelles.

Per potenciar la celebració del Nadal, amb un pressupost de 20.000 euros, preveu organitzar una encesa de llums, la instal·lació d'un gran arbre de Nadal a la plaça Catalunya i comprar material divers per fer una cavalcada de Reis més lluïda.

Entre les propostes, segons informa l'Ajuntament, hi havia també construir una pista de Pump Track, habilitar una àrea de trial per a bicicletes, arranjar la zona d'aparcament de Casa Blanca, senyalitzar carrils per a vehicles no motoritzats als carrers del nucli urbà, arranjar el camp de futbol de Mont-Rei, millorar i ampliar el parc infantil de Llagostera Residencial, crear una zona d'ombreig al parc de la Tirolina i instal·lar càmeres de vigilància de seguretat a les entrades del poble.

Un total de 709 persones hi han participat, dels quals 432 ho han fet de forma telemàtica des de la web de participació de l'Ajuntament i 277, mitjançant les butlletes en paper que s'han fet arribar casa per casa i als alumnes de l'ESO de l'institut de Llagostera. En total s'han emès 1.741, ja que es podien votar fins a tres opcions de les 10.

El procés participatiu de Llagostera compta amb el suport de la Diputació de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook